«بازيكننده» تلفيقي از دو دنياي متفاوت «گلادياتور» و «يادآوري مطلق» است ، كه بردهداري معاصر را به نقد ميكشد. اين فيلم علمي - تخيلي در عين حال نگاهي انتقادي به بازيهاي كامپيوتري دارد.
«بازيكننده» را با آن حال و هواي اكشن و دلهرهآور، برايان تيلور و مارك تولدين بر اساس فيلمنامهاي از خود كارگرداني كردهاند. نقشهاي اصلي فيلم را جرارد باتلر، مايكل سيهال، لاگن ليرمن بازي مي كنند.
قصه فيلم در آيندهاي نزديك و در كشوري بينام و نشان اتفاق ميافتد، جايي كه آدمها ميتوانند كنترل ذهني آدمهاي ديگر را در اختيار داشته باشند. در شرايط كه تكنولوژي پيشرفت بسيار زيادي كرده است،آدمها به صورت آنلاين و به كمك كامپيوتر با يكديگر بازي ميكنند و يكديگر را بازي ميدهند.
كسل (مايكل سيهال) كاراكتر منفي فيلم، براي خودش يك امپراتوري به راه انداخته و باخلق يك بازي ميليونها نفر را در سراسر زمين، به صورت بيننده برنامه خود درآورده است.
او يك آدمكش بيرحم را به صورت شخصيت اصلي بازي درآورده و زندانيان واقعي را طعمه او كرده است. زندانيان بخت برگشته مثل گلادياتورهاي عهدكهن، بايد تا پاي جاي با اين آدم كش مبارزه كنند تا بتوانند زنده بماند.
كيبل (جرارد باتلر) يك زنداني است كه توسط سايمن (لاگن ليرمن) جوان عاشق بازيهاي كامپيوتري، هدايت و كنترل ميشود.
سايمن وارد بازي كسل شده و كيبل را به عنوان حريف آدمكش بيرحم ، روانه كامپيوتر ميكند. كسل قصد فرار از اين دنيا را دارد تا بتواند جان همسر و فرزندش را نجات دهد. مبارزه او با آدمكش بيرحم ، تبديل به مبارزهاي براي نجات كره زمين از قيد تسلط كسل ميشود.
«بازيكننده» سرشار از جلوههاي ويژه كامپيوتري است و با هزينهاي 50 ميليون دلاري توليد شده است.
جرارد باتلر اكنون كمدي رومانتيك و اجتماعي «حقيقت زشت» را روي پرده سينماهاي آمريكاي شمالي دارد. فيلم طي 4 هفته نمايش حدود 75 ميليون دلار فروش كرده است. اين بازيگر فيلمهاي «همشهري طرفدار قانون» و «چگونه اژدها را تعليم دهيم» را در دست توليد دارد.
منبع : خبرگزاري فارس