شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا از طریق این لینک ثبت نام نمائید.     close
 

تالارهای گفتمان جی تاک

جدیدترین موضوعات انجمنها دانلود تولبار جی تاک


بازگشت   تالارهای گفتمان جی تاک ورزش اخبار و مقالات ورزشی اخبار فوتبال ایران فوتبال و لیگ برتر
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
لینک مستقیم ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
قدیمی 20th April 2010   #51

M.T.M

همکار بازنشسته

 M.T.M آواتار ها

تاریخ عضویت: Jul 2009
محل سکونت: بام تهران
نوشته ها: 3,855
تشکر از دیگران: 893
تشکر شده 3,016 بار در 1,821 پست

حالت
Balanced

 

رمضاني: بايد استقلال اهواز را تيم سقوط كننده به ليگ دسته يك بدانيم


سرپرست تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: روي کاغذ هنوز شانس بقا داريم اما، بايد با واقعيت کنار آمده و استقلال اهواز را يکي از تيم‌هاي سقوط کننده به ليگ دسته يک بدانيم.



عبدالمجيد رمضاني پيرامون شرايط نابسامان تيم فوتبال استقلال اهواز در هفته‌هاي پاياني ليگ گفت: پس از شکستي که تيم ما مقابل ملوان متحمل شد، اين شرايط به وجود آمد. ما در آن بازي خوب بوديم و نبايد مي‌باختيم اما، بنده معتقدم اين اراده خداست که استقلال اهواز در ليگ برتر نماند تا يک سري از حقايق براي همه طرفداران اين تيم و مردم در آينده روشن شود. من در پايان فصل پيرامون همه اين مسائل شفاف‌سازي مي‌کنم.
وي گفت: سه بازي باقي مانده ما ممکن است در سرنوشت ليگ تاثيرگذار باشد لذا بايد تيم را جمع و جور کنيم و با مسابقه‌هاي جوانمردانه و همراه با اخلاق پاک، کار را ادامه دهيم. بايد با شفيع‌زاده مديرعامل باشگاه صحبتي داشته باشم و ببينم به چه جمع‌بندي‌اي رسيده و سياستش براي ادامه راه در ليگ چگونه است. در هر صورت اگر او انتقادهايي نسبت به برخي از بازيکنان ما و مربيان پيشين استقلال اهواز دارد، قطعا دلايل و مدارکي هم براي اين موضوع دارد. تمرين‌هاي استقلال از سه‌شنبه به منظور بازي با تيم سايپا آغاز خواهد شد.
رمضاني در پاسخ به اين سوال که آيا استقلال اهواز را قطعا به عنوان تيم سقوط به ليگ دسته يک مي‌دانيد، گفت: شايد روي کاغذ هنوز شانسي براي ما باقي باشد اما بهتر است واقع‌بين باشيم. ما در شرايطي مي‌توانيم در ليگ بمانيم که سه بازي باقي مانده مقابل تيم‌هايي همچون سايپا و تراکتورسازي را با اختلاف 6 ، 7 گل ببريم و در مقابل رقباي ما يعني راه آهن، مقاومت و... تمام بازي‌هاي آينده‌شان را ببازند. لذا با اين شرايط ديگر بايد استقلال اهواز را تيم سقوط کننده به ليگ دسته يک بدانيم.
سرپرست استقلال اهواز گفت: معتقدم تيم ما که در ابتداي فصل براي کسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا بسته شد، اکنون به اينجا رسيده به دليل اسير شدن در حاشيه‌هاي بسياري در طول فصل بوده است. شايد تيم ما خوب بسته نشد. کما اينکه به زعم مديران باشگاه، براي آسيايي شدن تيم را بستند. مربياني که در ابتدا تيم را بستند (خداداد عزيزي) در ادامه راه از استقلال جدا شدند و نفرات بعدي مجبور بودند با تفکرات مربيان قبلي نسبت به نوع ترکيب بازيکنان پيش بروند.
وي افزود: همچنين پازل تاکتيکي تيم ما جور نبود و استقلال روي نيمکت بازيکنان خوبي نداشت. اگر ما 9 مهاجم را براي تيم جذب کرديم بايد در توازن با آن هافبک‌هايي را هم به خدمت مي‌گرفتيم. تيم ما از نداشتن بازيکنان کافي در خط مياني رنج مي‌برد. در هر صورت اين تيم نياز به پاکسازي دارد و من هم به عنوان کسي که 70، 80 درصد موفقيت گذشته‌ام را به اين باشگاه مديونم از سقوطش به ليگ دسته يک ناراحت هستم.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

متاسفانه توی قرن ۲۱ اسکل به کسی‌ گفته میشه
که قلبی پاک و بی گناه ومهربون داره
آدم فروش و
نا رفیق نیست و از پشت خنجر
نمیزنه...
M.T.M آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
قدیمی 1st May 2010   #52

Star of GT

مدیر تالار ورزش

 Star of GT آواتار ها

تاریخ عضویت: Oct 2009
محل سکونت: گلستان
نوشته ها: 12,345
تشکر از دیگران: 12,353
تشکر شده 12,345 بار در 7,196 پست

حالت
Happy

 

در گفت‌وگو با فارس
فيروزي: تا پايان ليگ مي‌خواهيم آبرومندانه بازي كنيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال‌اهواز گفت: تا پايان ليگ مي‌خواهيم بازي آبرومندانه‌اي را انجام دهيم؛ حتي اگر سقوط كنيم.



علي فيروزي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره شرايط استقلال اهواز اظهار داشت: من هيچ وقت نااميد نيستم و به تيمم انگيزه خوبي داده ام. مي توانيد از بازيكنان در مورد انگيزه شان بپرسيد.
وي افزود: روز گذشته در زمين شماره يك تختي تيم تمرين كرد. امروز هم ريكاوري انجام مي دهيم. براي بازي با سايپا فقط رضا معقولي و ديه گو را به دليل محروميت و عبدا... توحيدي مهر را به دليل مصدوميت در اختيار نداريم. در هر حال فقط دنبال 3 امتياز هستيم.

فيروزي گفت: مي خواهيم در 3 بازي باقي مانده همه امتيازات را بگيريم تا اگر هم سقوط كرديم آبرومندانه بازي كرده باشيم. شايد روزهاي آخر ليگ تفاضل گل مهم شود. در فوتبال هميشه احتمال هر اتفاقي هست. من تجربه شرايط بدتر از اين را در تيم صنعت نفت داشته ام. هميشه كه نبايد در شرايط خوب تيمداري كرد.

وي در مورد بازي فردا مقابل سايپا گفت: سايپا تيم خوبي است و كادرفني حرفه اي دارد. بازي هاي اين تيم را آناليز كرده ام و بازيكنان آماده هستند تا براي كسب 3 امتياز به ميدان بروند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




[فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]
Star of GT آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
قدیمی 3rd May 2010   #53

Star of GT

مدیر تالار ورزش

 Star of GT آواتار ها

تاریخ عضویت: Oct 2009
محل سکونت: گلستان
نوشته ها: 12,345
تشکر از دیگران: 12,353
تشکر شده 12,345 بار در 7,196 پست

حالت
Happy

 

تعادل تيمي نداشتيم
فيروزي: براي سقوط آبرومندانه بايد انگيزه داشته باشيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: براي اينكه آبرومندانه به ليگ يك برويم براي دو بازي بعدي بايد انگيزه داشته باشيم.




علي فيروزي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره سقوط استقلال اهواز و تساوي 4 بر 4 مقابل سايپا اظهار داشت: مي‌خواستيم مرده‌اي را زنده كنيم اما نتوانستيم. ديروز مقابل سايپا بازي خوبي انجام داديم و مي‌خواستيم تماشاگرانمان از بازي لذت ببرند. وقتي نمي‌توانستيم در ليگ بمانيم بايد بازي خوبي انجام مي‌داديم.
وي تاكيد كرد: صعود به ليگ دسته اول اتفاق مهمي است كه البته مسئولان اين تيم بهتر مي‌توانند در مورد آن صحبت كنند. تازه به اين تيم آمده‌ام وتوقعي از من نمي‌رود.

سرمربي آبي‌پوشان اهوازي عنوان كرد: با نتايجي كه روز گذشته به دست آمد برد و باخت و تساوي ما مقابل سايپا تفاوتي نمي‌كرد. براي اينكه آبرومندانه به ليگ يك برويم براي دو بازي بعدي بايد انگيزه داشته باشيم.
فيروزي در پاسخ به اين سؤال كه چرا روز گذشته در نشست خبري شركت نكرده است، گفت: كسي از من نخواست در نشست شركت كنم. اتفاقا من آخرين نفري بودم كه رختكن استقلال اهواز را ترك كردم. دليلي ندارد اگر ناراحت هستم آن را مطرح نكنم. استقلال اهواز به دليل شرايطي كه در طول فصل داشته تعادل تيمي ندارد و همين باعث شد مقابل سايپا هر يك گلي كه زديم دروازه‌مان باز شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




[فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]
Star of GT آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
قدیمی 5th May 2010   #54

Star of GT

مدیر تالار ورزش

 Star of GT آواتار ها

تاریخ عضویت: Oct 2009
محل سکونت: گلستان
نوشته ها: 12,345
تشکر از دیگران: 12,353
تشکر شده 12,345 بار در 7,196 پست

حالت
Happy

 

سرمربي استقلال اهواز از زبان من دروغ مي‌گويد
ميداودي: باقري‌نيا قبل از بازي با تراكتور تبريزي‌ها را مهمان كرد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: در حالي به تراكتورسازي باختيم كه باقري‌نيا قبل از بازي اعضاي تيم حريف را براي نهار به خانه‌اش برد و بعدازظهر نيز ما را تمرين نداد.




به گزارش خبرگزاري فارس، ميلاد ميداودي كه اين روزها عليه باقري نيا مربي سابق خود در استقلال اهواز افشاگري كرده است، در واكنش به مصاحبه باقري نيا با فارس، اظهارات خود را به صورت مكتوب به اين خبرگزاري ارسال كرد كه در زير مي خوانيد:

* خواهشم اين است كه فوتبالي‌ها حرف‌هايم را دقيق‌ بررسي كنند و خودشان به قضاوت بنشينند. وقتي كمك مربي تراكتور سازي همه چيز را زير پا مي‌گذارد و مي‌گويد: بازيكنان استقلال اهواز كم كاري كردند تا بركنار شوم چرا بايد سكوت كرده و حرف‌هايش را تاييد كنم؟
اگر بازيكني تعمدي كم كاري كند مثل تباني با تيم حريف است و متخلف بايد محروم شود اگر شهامت وجود داشته باشد اسم بياورند و در مراجع قانوني ثابت كنند.

*متاسفانه باقري نيا كماكان با عنوان مطالب دروغ از زبان من قصد منحرف كردن بحث را دارد. تا كنون در هيچ رسانه‌اي نگفته‌ام بازيكنان استقلال اهواز دوپينگي هستند. چرا باقري‌نيا اين دروغ را از زبان من مي‌گويد؟ من كه خودم از مجيد جلالي شكايت كرده‌ام چگونه مي‌آيم بگويم بچه‌هاي تيمم دوپينگي هستند؟
خوشبختانه همه روزنامه‌ها مصاحبه من را به صورت دقيق چاپ كرده‌ بودند. من در خصوص دليل مشكوك شدن تيم‌ها به استقلال اهواز توضيح داده‌ام كه بعد از آمدن باقري نيا به تيم ما و مثبت اعلام شدن تست دوپينگ يك بازيكن كوثر لرستان، باقري نيا نيز متهم به مشاركت در اين امر شد و از همان موقع بحث‌ها ادامه پيدا كرد.
ضمن اينكه اطلاعيه امروز باشگاه تراكتورسازي مبني بر اينكه دوپينگ بازيكن جديدش در زمان قبل از آمدن به تراكتورسازي بوده، خود بهترين شاهد براي حرف‌هايم است. مگر اين بازيكن سال قبل عضو تيم كوثر لرستان نبود؟

*در رابطه با مسابقه استقلال اهواز و تراكتورسازي تبريز، اصلا از كلمه (تباني) استفاده نكردم. در جواب اتهام دروغ‌ باقري‌نيا مبني بر كم كاري تعمدي بازيكنان استقلال اهواز گفتم بعد از هشت بازي بدون باخت در مسابقه‌اي شكست خورديم كه روز قبل از آن، باقري‌نيا كادر فني و مسئولان تيم تراكتورسازي را براي نهار به خانه‌اش برد و بعد از ظهر نيز با كت وشلوار به محل تمرين آمد و بازيكنان را تمرين نداد. همچنين روز مسابقه تركيب تيم برنده مقابل سايپا در كرج كه چهار گل زده بود را كاملا دگرگون كرد و در همان 20 دقيقه اول به علت سر درگمي تيم 3 گل خورديم.

*باقري‌نيا امروز در مصاحبه با يك روزنامه ورزشي باز هم چند دروغ از زبان من گفته است. مي‌خواهم بپرسم كه در چه روزنامه‌اي گفته‌ام 10 سال است بودجه باشگاه استقلال اهواز را من مي‌پردازم؟ چرا از زبان من دروغ مي‌گويد؟ ايشان در دروغ‌ بزرگتري ادعا كرده هر روز با ميلاد تماس مي‌گيرم اما جواب تلفنم را نمي‌دهد؟ اين ديگر چه نوع دروغي است؟ باقري‌نيا حتي در زمان حضور 4 ماهه‌اش در استقلال اهواز تماسي با من نداشته كه حالا بخواهم با او تماس داشته باشم. من شماره تلفن همراهم را به خاطر مسائل نقل و انتقالات و تماس واسطه‌ها عوض كرده‌ام و به غير از خانواده و نزديكانم فقط 3 خبرنگار و چند بازيكن اين شماره تلفن را دارند. آقايي كه مي‌گويد معلم است چرا چنين دروغ‌هايي مي‌گويد؟

*جالب است كسي طلبكار شده و تهديد به شكايت مي‌كند كه چند اتهام زشت و قابل پيگيري قانوني را زده و تا امروز عليه او شكايت نكرده‌ام. وي ابتدا به بازيكنان استقلال اهواز كه من نيز جزو آنان هستم اتهام كم كاري عمدي زده و سپس در مصاحبه‌اش با يك روزنامه ورزشي، از كلمه بازيچه؛ در خصوص من استفاده كرده و در بخش تاسف بار حرف‌هايش من را به زد و بند براي خراب كردن پنالتي توسط يك بازيكن ديگر در بازي مقابل تراكتورسازي متهم كرده است. مگر من تراكتوري‌ها را به خانه‌ام برده بودم يا به آن تيم رفته‌ام كه چنين تهمتي مي‌زند؟ كسي كه مي‌گويد معلم است در مصاحبه‌هايش از كلمات زشت استفاده كرده و مرتب به ديگران تهمت‌هاي دروغ مي‌زند.

*يك روز مي‌گويد مطمئنم ميلاد عليه من حرف نمي‌زند و فردايش مي‌گويد از ميلاد به دادگاه شكايت مي‌كنم. ادعا مي‌كند در 10 بازي اول 23 امتياز گرفته است. مگر باقري‌نيا نمي‌داند كه در مجموع 17 بازي به عنوان سرمربي استقلال اهواز 22 امتياز داشته است؟ پس چرا آمار را هم عوض مي‌كند. يا در بخش ديگري از مصاحبه با خبرگزاري فارس ادعا مي‌كند كه ده‌ها شاگرد برتر از ميلاد ميداودي داشته است. ايشان كافي است فقط اسم يك شاگردش بياورد كه مثل من در تمام رده‌هاي سني تيم ملي از جمله جوانان، نوجوانان، اميد، تيم ملي ب و تيم ملي بزرگسالان حضور داشته است. ايشان خبر ندارند كه من از سال 80 تا كنون در رده‌هاي سني تيم ملي بازي كرده‌ام و در تيم ملي بزرگسالان نيز بيش از 30 بازي ملي دارم.

*بابت اين حرف كه ميلاد ميداودي را من زنده كردم و به تيم ملي فرستادم بايد خجالت بكشد در خصوص اين حرف‌هايم جان دختر 4 ماهه‌ام را قسم مي‌خورم.
باقري‌نيا 4 روز قبل از بازي مقابل شاهين بوشهر سرمربي استقلال اهواز شد كه يك روز آن را به تهران رفته و در جلسه كميته مبارزه با دوپينگ شركت كرد. يك روز قبل از بازي شاهين بوشهر از باشگاه به من اطلاع دادند كه بنا به تشخيص كادر فني، بدن شما آماده نيست و بايد از امروز تمرينات اختصاصي انجام بدهي و چند مسابقه در جمع 18 نفر قرار نمي‌گيري. بلافاصله به باشگاه اعلام كردم يا بايد همين امروز قراردادم را فسخ كنند و يا كادر فني حرفش را پس بگيرد و در تركيب اصلي بازي كنم چرا كه از نظر بدني كاملا آماده بودم. بعد از ظهر حرف شان را پس گرفتند و در نهايت اسماعيل شريفات را از تركيب خارج و من را جايگزين كردند. همان بازي 2 گل به شاهين بوشهر زدم و در بازي بعدي يك گل به راه‌آهن و سپس 2 گل به پيكان قزوين زدم و در مقابل استقلال تهران بهترين بازي فصل خودم را انجام دادم.
همان مسابقه‌اي كه جواد خياباني در مصاحبه پايان بازي به باقري‌نيا گفت: ميلاد ميداودي ستاره مسابقه بود. در اين رابطه صحبت كنيد كه سرمربي ما اخم كرد و جواب داد "به نظر من محسن ارزاني بهترين بازيكن بود. " همانطور كه بعد از بازي پرسپوليس تهران وقتي گزارشگر خوزستاني از باقري‌نيا پرسيد در رابطه با گل استثنايي ميداودي توضيح بدهيد با ناراحتي گفت: "‌اين پيروزي حاصل كار تاكتيكي و برنامه‌هاي كادر فني بود " خداداد عزيزي 3 ماه مرا تمرين داد و آماده كرد و باقري‌نيا كه قبل از بازي شاهين بوشهر 3 جلسه بالاي سر تيم بوده ادعا مي‌كند كه مرده‌اي را زنده كرده است.

*باقري‌نيا بهتر از هر كسي مي‌داند كه من نه دلال و نه مدير برنامه‌اي دارم. من هميشه و همه جا گفته‌ام از سال 79 يك مربي و مشاور خوب داشته‌ام و دارم كه همان سال تيم نوجوان استقلال اهواز را راه‌اندازي كرد و من را به آن تيم برد. ايشان به عنوان وكيل كاري من، تمام امور اداري و ورزشي‌ام را پيگيري مي‌كند و پيشرفتم را مديون وي و مربيان هستم.
متاسفانه بعضي از ما بازيكنان يا تعدادي از مربيان وقتي بامطالب انتقادي از سوي خبرنگاران مواجه شويم كه نتوانيم جواب منطقي به آنها بدهيم از يك حرف مشترك استفاده كرده و با زدن اتهام دلالي به آنها صورت مسئله را پاك مي‌كنيم. اگر باقري نيا به حرف‌هايش ايمان دارد بايد دستش را روي قرآن بگذارد و قسم بخورد كه وكيلم قصد داشته به وي بازيكن تحميل كند يا هر اتهام ديگري كه خودش به آن اعتقاد دارد. به صراحت مي‌گويم كه باقري‌نيا جرات اين را ندارد كه دست روي قرآن بگذارد و بابت تهمت‌هايي كه زده قسم بخورد.

*آقاي باقري‌نيا كه مدام شعار مبارزه با دلالان را سر مي‌دهد چرا نگاهي به بغل دست خودش نمي‌اندازد. فردي كه در تمام محافل ورزشي همراه باقري نيا است مگر كسي نيست كه يك روزنامه پرتيراژ ورزشي چند اطلاعيه عليه وي چاپ و از او به عنوان (دلال خبرنگارنما) ياد كرد كه هيچ سمتي در آن روزنامه ندارد و به اسم خبرنگار از بازيكنان باج مي‌خواهد؟ مگر همان روزنامه مصاحبه خالد شحيطاوي دروازه بان فولاد را چاپ نكرد كه آن فرد از وي طلب باج 8 ميليوني توماني كرده است؟ ضمنا وقتي يك خبرنگار به جرم نقد فني يك مربي، دلال معرفي مي‌شود نام يك مربي كه با اسامي ديگران عليه ساير همكارانش مطالب تخريب آميز مي‌نويسد را چه بايد گذاشت؟ حدود 20 برگ از اصل دست نوشته‌هاي يك مربي محترم را در اختيار دارم كه در آن مطالب تخريب‌آميز بااسم ديگران عليه مديران استقلال و فولاد اهواز ومربيان غيربومي و سابق اين تيم‌ها نوشته و خواستار اخراج غيربومي‌ها و آوردن مربيان بومي نظير باقري نيا شده است.
آقاي باقري‌نيا حتما برايتان راحت است كه حدس بزنيد اين مدارك مستند چگونه به دستم رسيده‌اند.

*بر خلاف ميل باطني مجبور شدم خيلي از ناگفته‌ها را عنوان كنم چرا كه در غير اين صورت همه فكر مي‌كردند حق با آقاياني است كه به راحتي آب خوردن دروغ مي‌گويند. من در مصاحبه‌هاي قبلي نيز حرف‌هايم را با ذكر زمان و مكان وقوع اتفاقات عنوان كردم و در آخرين جملات خطاب به باقري‌نيا مي‌گويم كاملا قبول دارم اين توانايي را داري كه با مظلوم‌نمايي و گفتن دروغ‌هاي عجيب از زبان من، حقيقت را وارونه جلوه بدهي اما خوب است حداقل با خودت كمي رو راست باشي و به اين فكر كني كه چرا به هر تيم خوزستاني قدم گذاشته‌اي آن تيم را به دسته پايين‌تر سقوط كرده يا منحل شده است.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




[فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]
Star of GT آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
قدیمی 7th June 2010   #55

Star of GT

مدیر تالار ورزش

 Star of GT آواتار ها

تاریخ عضویت: Oct 2009
محل سکونت: گلستان
نوشته ها: 12,345
تشکر از دیگران: 12,353
تشکر شده 12,345 بار در 7,196 پست

حالت
Happy

 

بيش از 13 بازيكن استقلال اهواز در آستانه جدايي هستند


خبرگزاري فارس: بيش از 13 بازيكن تيم فوتبال استقلال اهواز با اتمام قراردادهاي خود در حال جدايي هستند.


به گزارش خبرگزاري فارس، با پايان فصل و سقوط استقلال اهواز به ليگ دسته اول هنوز تكليف اين تيم براي فصل آينده مشخص نيست.
مسئولان باشگاه استقلال اهواز در شرايط فعلي به فكر تسويه حساب با بازيكنان هستند ولي از آينده و تصميم براي تيمداري نظر خود را اعلام نكرده اند.
بيش از 13 بازيكن اين تيم نيز قراردادهايشان به پايان رسيده است.

حميد بابايي، نادر غبيشاوي، حسين ماهيني، محسن ارزاني، حميد رجبي، افشين كمايي، ميلاد ميداودي، امير خليفه اصل، فرانك آتسو، رضا معقولي، جواد رزاقي، احمد مقدسي پور و محمد مطوري بازيكناني هستند كه قراردادهايشان به پايان رسيده است.

در حالي كه هنوز تكليف استقلال اهواز مشخص نيست برخي منابع رسانه اي از ابراز تمايل علي شفيع زاده مالك باشگاه استقلال اهواز براي سرمايه گذاري در باشگاه استقلال تهران خبر داده اند

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




[فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]
Star of GT آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
Star of GT ، کاربر روبرو از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است :
پاسخ

برچسب ها
استقلال اهواز


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال



پد از بين برنده سـموم بدن كينوكي

مزیت های کینوکی:
پد دفع سموم بدن کینوکی - Kinoki (فیلترینگ بدن انسان ) از بین برنده سموم مضر موجود در خون تهیه شده از سرکه طبیعی گیاه اعجاب آور بامبو



» برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک کنید ...
 

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 16000 تومان

 


Powered by vBulletin Version 3.8.6 & Our Members
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By Kimiahost Co
© Copyright 2005-2010 Gtalk.ir
سایت سرگرمی و تفریحی * ثبت هاستینگ و دامنه * سایت سرگرمی و عکس های جالب * فروشگاه تکچین ، فروشگاه اینترنتی تکچین هدایای جالب و لوکس * ست مروارید عشق * سایت یک در یک ، فال و طالع بینی ، عکس ، مقالات آموزشی، پیامک های جالب *آموزش لاغری در 10 دقیقه *شارژ موبایل با باطری قلمی *بهترین هدیه روز مادر و روز زن *راه های افزایش قد + حرکات جادویی *ساعت LED آدیداس adidas *ساعت بدون عقربه Gucci *دستگاه کپی SMS و شماره تلفن *ست چاقوی میراکل بلید *دماسنج عشق *سایت هدفمند سازی یارانه ها *برچسب ضد اشعه امواج مضر موبایل * ساعت و گردنبند جادویی آرامبخش *پک سفیدکننده دندان اصل Whitelight * کرم موبر باله آ اصل - Balea Cream *هاست ایرانی ، میزبانی ملی *خرید زیور آلات ، بدلیجات ، مروارید *پنل ارسال sms *تبادل لینک با ما - رنک 3 به بالا