ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    كمان
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2007
    محل سکونت
    شمال سر سبز
    نوشته ها
    4,291
    7,588
    8,500

    نحوه انتخاب، نگهداري و پخت قارچ:

    1-هنگام خريد قارچهاي داراي بافت سفت و محكم، با رنگ يكنواخت و فاقد لكه را انتخاب كنيد. سطح كلاهك نبايستي چسبناك باشد. سطح كلاهك بايد خشك (نه پلاسيده) باشد.

    2-هنگام خريد به زير كلاهك دقت كنيد و قارچهايي را خريداري كنيد كه تيغه هاي لامل آن كاملا بسته باشد.

    3-چنانچه قسمت تيغه هاي لامل از يكديگر فاصله داشته و باز باشند نشانه كهنگي قارچ ميباشد.

    4-از خريد قارچهاي تغيير رنگ داده، صدمه ديده، ترك دار و داراي لكه هاي نرم خودداري كنيد.

    5-پس از خريد ،قارچها را از بسته بندي ي وكيوم شان خارج كنيد .چراكه قارچها درون بسته بندي آب جذب كرده و روند فاسد شدن آنها تسريع ميشود.

    6-پس از خريداري قارچها، آنها را از بسته بندي خارج و درون يك ظرف تميز قرارشان دهيد، سپس روي قارچها را با يك حوله و يا دستمال كاغذي بپوشانيد و درون يخچال قرار دهيد. (از قرار دادن قارچها در درون ظروف دربسته خودداري كنيد)

    7-قارچها را حداكثر 4 روز ميتوانيد در يخجال نگه داري كنيد.

    8-تا زماني كه قصد مصرف و يا پختن قارچها را نداريد از شستن آنها خودداري كنيد.

    9-از آنجايي كه قارچها به آب بسيار نفوذپذيرند، نبايد هنگام تميز كردنشان زياد از آب استفاده كرد، چراكه قارچها قوام خود را از دست ميدهند.

    10-قبل از آماده سازي و مصرف اقدام به تميز كردن قارچها كنيد. براي اينكار ميتوانيد از يك برس و يا مسواك تميز و يا يك حوله ي كاغذي مرطوب استفاده كنيد. و يا آنها را زير جريان آب سرد بگيريد ولي فورا با يك حوله خشكشان كنيد.

    11- براي جلوگيري از تغيير رنگ پيدا كردن قارچهاي برش داده شده و يا خرد شده ميتوانيد روي قارچها آبليمو بچكانيد.

    12-هر چه زمان پخت قارچها بيشتر باشد،قارچها آب بيشتري از دست داده و افت حجمي بيشتري پيدا ميكنند.

    13- قارچها را ميتوان بصورت خام، سرخ كرده و آب پز مصرف كرد. (اما از آب پز كردن آنها خوداري كنيد چراكه باعث از بين رفتن ويتامينهاي گروه B ميشود)

    14-توجه داشته باشيد براي تهيه قارچ از ماهيتابه ي آلومينيومي استفاده نكنيد، چراكه باعث سياه شدن قارچها ميشود.

    نكته: قارچهاي خوراكي غذاي مناسبي براي افراد ديابتي، گياهخوار، با فشار خون بالا و چاق ميباشد.

    نكته: تمام قسمتهاي قارچ خوراكي قابل مصرف است (به استثناي ساقه قارچ طلايي و پورتابلا به علت سفتي). براي جدا كردن ساقه از كلاهك كافيست ساقه را اندكي بطرف كلاهك فشار داده و آنرا بچرخانيد.

    نكته:سعي كنيد سرخ كردن قارچها بيش از 7 دقيقه بطول نيانجامد.

    اين قانون طبيعت است كه هيچ كس به تنهايي نمي تواند خوشبخت باشد
    بلكه خوشبختي و سعادت را بايد در سعادت و خوشبختي ديگران جستجو كرد.
  2. #2
    كمان
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2007
    محل سکونت
    شمال سر سبز
    نوشته ها
    4,291
    7,588
    8,500
    چند نكته‌ براي‌ كد بانو:




    كندن‌ پوست‌ گوجه‌ فرنگي‌


    براي‌ اينكه‌ پوست‌ گوجه‌فرنگي‌ را به‌ آساني‌ بدون‌اينكه‌ به‌ گوشت‌ آن‌ لطمه‌اي‌ وارد شود بكنيد،نخست‌ آن‌ را يك‌ دقيقه‌ در آب‌ جوش‌ بيندازيد وسپس‌ از آب‌ جوش‌ در آوريد و بلافاصله‌ در آب‌سرد بگذاريد، بدين‌ ترتيب‌ پوست‌ آن‌ به‌ خوبي‌ وآساني‌ كنده‌ مي‌شود.


    سيب‌زميني‌


    براي‌ سلامتي‌ خود و خانواده‌ خود، سيب‌زميني‌ رابخار پز كنيد و بعد استفاده‌ نماييد و بهتر است‌ كه‌آن‌ را سرخ‌ نكنيد و سيب‌زميني‌ پخته‌ در آب‌ راسعي‌ كنيد همان‌ روز اول‌ استفاده‌ كنيد و اگر باقي‌ماند آنها را دور بريزيد; زيرا اگر يكي‌ دو روز نگه‌داشته‌ شود داراي‌ ميكروب‌ مي‌شود كه‌ بسيارخطرناك‌ است‌. اگر آش‌ يا سوپي‌ را درست‌ كرديدكه‌ به‌ علت‌ غفلت‌ دو دفعه‌ نمك‌ زده‌ايد و شورشده‌ است‌ چند دانه‌ سيب‌زميني‌ را قطعه‌ قطعه‌كرده‌ و در آن‌ بيندازيد، نمكهاي‌ زيادي‌ را به‌ خودجذب‌ خواهد كرد و به‌ اين‌ ترتيب‌ سوپ‌ يا آش‌شما به‌ راحتي‌ قابل‌ خوردن‌ مي‌شود.


    هويج‌


    براي‌ رنگين‌ كردن‌ انواع‌ خوراكي‌ها و سوپ‌ وآش‌ از پودر هويج‌ استفاده‌ كنيد. به‌ اين‌ ترتيب‌ كه‌هويج‌هاي‌ كوچك‌ و سالم‌ را انتخاب‌ كنيد و آن‌ راروي‌ سيني‌ مخصوص‌ قرار دهيد و در فر بگذاريدتا كاملا خشك‌ شود، سپس‌ آن‌ را بكوبيد و به‌صورت‌ پودر درآوريد و براي‌ رنگين‌ كردن‌ غذا به‌كار ببريد.


    شستشوي‌ توت‌ فرنگي‌


    توت‌ فرنگي‌ را بايد در آب‌ استرليزه‌، شستشو داد تاتوت‌ فرنگي‌ مصون‌ از هر گونه‌ ميكروب‌ شود. بايدنيم‌ ساعت‌ قبل‌ از مصرف‌ آن‌ را بشوييد، زيرا دراين‌ مدت‌ مقدار كمي‌ از عطر آن‌ را از بين‌ مي‌رودولي‌ اگر مدت‌ بيشتري‌ بگذرد، عطر آن‌ به‌ كلي‌ناپديد مي‌شود، بهتر است‌ قبل‌ از شستن‌، دستمال‌نازكي‌ را تر كنيد وتوت‌ فرنگي‌ را در آن‌ بريزيد، تاگرد و خاك‌ توت‌ فرنگي‌ گرفته‌ شود.


    اين قانون طبيعت است كه هيچ كس به تنهايي نمي تواند خوشبخت باشد
    بلكه خوشبختي و سعادت را بايد در سعادت و خوشبختي ديگران جستجو كرد.
  3. #3
    كمان
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2007
    محل سکونت
    شمال سر سبز
    نوشته ها
    4,291
    7,588
    8,500
    چگونه‌ سويا را خوش‌ طعم‌ كنيم‌؟


    در ابتدا بايد سويا را در داخل‌ آبي‌ كه‌ جوشيده‌است‌ بريزيد و بعد از مدتي‌ آن‌ را آبكش‌ كنيم‌ وبعد مي‌توانيم‌ آن‌ را با موادي‌ نظير زعفران‌ فلفل‌ ونمك‌ خوش‌ طعم‌ كرده‌ و تفت‌ دهيم‌ به‌ اين‌ ترتيب‌مي‌توانيد در اكثر غذاها و خوراكها به‌ جاي‌ گوشت‌از سويا استفاده‌ كنيم‌، زيرا هم‌ يك‌ پروتئين‌ گياهي‌و هم‌ از نظر سلامتي‌ حائز اهميت‌ است‌ و هم‌ از نظرهزينه‌ مقرون‌ به‌ صرفه‌ است‌.

    اين قانون طبيعت است كه هيچ كس به تنهايي نمي تواند خوشبخت باشد
    بلكه خوشبختي و سعادت را بايد در سعادت و خوشبختي ديگران جستجو كرد.
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •