ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    دلارام جون
    کاربر بخش های عمومی
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    نوشته ها
    2,252
    4
    3,257

    17 طرز تهيه سوسيس و كالباس خانگي

    دستور مختلف تهیه
    سوسیس و کالباس در منزل!
    نترس از هجوم حضورم ‘ چیزی جز تنهایی با من نیست
  2. #2
    دلارام جون
    کاربر بخش های عمومی
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    نوشته ها
    2,252
    4
    3,257
    كالباس

    دستور 1:
    مواد لازم :

    گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)
    سیر : 3 حبه
    زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
    آرد : 3 قاشق غذا خوری
    فلفل سیاه : 5/0 قاشق مربا خوری
    نمک : 1 قاشق مربا خوری
    دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
    زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
    هل : 5/0 قاشق مربا خوری
    میخک : اندازه ی یک عدس
    جوز هندی : اندازه ی 2 عدس
    ( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
    روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری


    طرز تهیه :
    گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »

    نترس از هجوم حضورم ‘ چیزی جز تنهایی با من نیست
  3. #3
    دلارام جون
    کاربر بخش های عمومی
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    نوشته ها
    2,252
    4
    3,257
    كالباس
    دستور شماره 2:
    مواد لازم:
    شیر خشك ( قنادی) 1 پیمانه
    آرد سفید نصف پیمانه
    یخ حدودا 2 پیمانه
    سینه مرغ خام بزرگ 1 عدد
    نمك فلفل پودر خردل زنجفیل كمی
    قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه
    سیر به میزان دلخواه


    طرز تهيه:
    سینه مرغ را با میكسر خوب له میكنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میكنیم خوب با دست ورز میدیم تا یكنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میكنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط میكنیم . نیازی نیست كه یخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط میكنیم. . خمیر آماده شده را درون كیسه پارچه ای كه دوختیم میریزیم. كیسه مورد نظر باریك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعیین میكند. بهتره كه قطر كیسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهای كیسه را محكم میكنیم به طوری كه خمیر كاملا درون كیسه متراكم و فشرده باشد. . كیسه حاوی خمیر كالباس رو یه مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میكنیم خنك شود سپس كیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار میدیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار میدیم . كالباس آماده برای برش زدن است
    نترس از هجوم حضورم ‘ چیزی جز تنهایی با من نیست
  4. #4
    دلارام جون
    کاربر بخش های عمومی
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    نوشته ها
    2,252
    4
    3,257
    مواد لازم:

    فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند: 1 كیلو
    سیر: 5 حبه (به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده كنید)
    آرد: پایه ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر كالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا 6 قاشق هم اون رو افزایش بدیم
    زرده ی تخم مرغ: 3 عدد
    یخ: 6 تكه
    جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
    تخم كرفس: 2/1 قاشق چای خوری
    شیر خشك: كه طبق دستور بهتره از شیر خشك نیدو محصول كارخانه ی نستله باشه:1 فنجان
    فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری
    نمک : 2 قاشق مربا خوری كه طبق ذائقه می تونه كم و زیاد بشه
    دارچین : 3/1 قاشق مربا خوری
    زنجبیل : 5/1 قاشق مربا خوری
    هل : نصف قاشق مربا خوری
    میخک : نوك قاشق مرباخوری
    جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخك (البته من خودم جوز رو خیلی زیاد استفاده می كنم چون طعمش رو در كالباس خیلی دوست دارم)
    آویشن: 4/1 قاشق مرباخوری
    اسانس دود مایع: نصف قاشق غذاخوری كه اگر هم نبود اشكالی نداره و این تنها به طعم بهترش كمك می كنه.
    روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری
    كیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا 30 دانه ی یخ
    دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه، و زعفران: به میزانی كه دوست دارید
    پسته ی تازه كه با مقاطع دایره یی برشش می دیم و یا اگر پسته ی تازه در دسترس نبود از خلال پسته كه حدود 5 دقیقه در آب قرار داده شده استفاده می كنیم: مقداری كه دوست دارید
    قارچ: به میزان دلخواه

    طرز تهیه:
    گوشت ها رو همراه سیر و جعفری خرد شده، 3 بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشك مون 2 بار الك می كنیم و به مرغ یا گوشت اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو كه دوست داریم مجدد اضافه می كنیم. بعد تخم مرغ رو به مواد اضافه می كنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و 5 دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تكه های یخ مون رو با فاصله اضافه می كنیم. سپس روغن مایع رو اضافه می كنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می كنیم و با دست كمی ورز می دیم تا كل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ خرد شده رو هم اضافه می كنیم........سپس همه ی مواد رو روی فویل آلومینیومی می ریزیم و دو سر فویل رو مثل شوكولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت 45 دقیقه موادمون رو بخار پز می كنیم. بعد از این مدت بلافاصله دور مواد مون رو در حالیكه هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردیم، كیسه ی یخ می پیچیم و بعد از خنك شدن در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دیم.
    نترس از هجوم حضورم ‘ چیزی جز تنهایی با من نیست
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •