شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا از طریق این لینک ثبت نام نمائید.     close
 

تالارهای گفتمان جی تاک

جدیدترین موضوعات انجمنها دانلود تولبار جی تاک


بازگشت   تالارهای گفتمان جی تاک موضوعات عمومی اخبار و حوادث اخبار سياسي
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
لینک مستقیم ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
قدیمی 18th August 2010   #1

بهار

همکار تالار Ebook و دانش و آموزش

 بهار آواتار ها

تاریخ عضویت: Apr 2008
محل سکونت: منظومه شمسی
نوشته ها: 6,599
تشکر از دیگران: 4,780
تشکر شده 12,131 بار در 5,111 پست

حالت
Question

 

31 روز پس از حمله به ایران چه اتفاقی می افتد؟!

حمله نظامی‌ به ایران گزینه‌هایی است که این روزها بسیار از آن می‌شنویم. گزینه‌ای که پس از تشدید تحریم‌ها علیه ایران و شک در باب کارآمدی آنها بیش از پیش پررنگ شد. در این میان اما کمتر کسی توجهی به واکنش جامعه جهانی به این حادثه کرده است. تصور کنیم که اسرائیل به ایران حمله می‌کند. واکنش ایران به این حمله بیست و چهار ساعت پس از وقوع آن چه خواهد بود؟

به گزارش بولتن و به نقل از جهان نیوز بی‌شک رژیم اسرائیل که خود تسلیحات هسته‌ای در اختیار داشته و البته عضو ان پی تی هم نیست در شرایط حمله به کشوری که عضو ان پی تی است و مدرکی هم دال بر برخورداری‌اش از تسلیحات هسته‌ای وجود ندارد، در موضع غیرقابل دفاعی قرار خواهد گرفت. حتی اگر اسرائیل ادعا کند که این حمله نبردی بازدارنده بوده و در راستای ممانعت از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای. روزنامه اسرائیلی ‌هاآرتص در ادامه گزارش خود از فردای حمله به ایران می‌نویسد: حتی آن دسته از اسرائیلی‌ها که خواهان الحاق این رژیم به ان پی تی و تلاشش در راستای خاورمیانه‌ای عاری از تسلیحات هسته‌ای هستند نیز اعتقاد دارند که خلع سلاح اسرائیل به واسطه تحقق سناریو بالا به هیچ وجه آبرومندانه و مطلوب نیست.

مقاومت اسرائیل در برابر فشارها مساوی است با انزوای این رژیم. بی‌شک زیاده‌روی‌های اسرائیل در بعد پنهان کاری‌های هسته‌ای تا حدودی تحمل می‌شود و پس از آن انواع تحریم‌های نظامی‌، مالی و تجهیزاتی آغاز خواهد شد. در شرایطی که اسرائیل به این فشارها تن دهد، باید از استراتژی تک قطبی بودن قدرت که همواره در خاورمیانه تعقیب می‌کرد، فاصله بگیرد. باید از آرزوی خود برای نظارت بر منطقه البته با عبور از خطوط قرمز آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای هم بگذرد.

باید اعتراف کنیم که استراتژی هسته‌ای اسرائیل از همان ابتدا هم اشتباه بود. هیچ تضمینی وجود ندارد که این استراتژی حتی یکی از اهداف اسرائیل را هم در منطقه تامین کند. این استراتژی نتوانست مانع از حمله به مناطق پرجمعیت در جنگ خلیج فارس شود، نتوانست در جنگ دوم لبنان و یا نبردهای غزه عملا کاری برای اسرائیل پیش ببرد. تهدید هسته‌ای اسرائیل نتوانست مانع از انتفاضه شود.
در توافقنامه صلح میان اسرائیل با مصر و یا اردن، این تسلیحات هسته‌ای نبودند که میانجی‌گری کردند. مساله مهمتر این است که هر بار قدرتی در خاورمیانه تمایل به هسته‌ای شدن خود را عیان می‌کند، این ما هستیم که بیش از پیش متوجه ناکارآمدی تسلیحات هسته‌ای می‌شویم و البته تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا پتانسیل‌های ایران و اعراب را هم از میان برداریم.

اسرائیل ایران را به راه انداختن رقابت هسته‌ای متهم می‌‌کند و این در حالی‌ست که مدارک مستدلی وجود دارد که اثبات می‌کند که این حرکت‌های مارپیچ اسرائیل است که منتهی به میل به هسته‌ای شدن در میان کشورهای خاورمیانه شده است. حتی به جرات می‌توان ادعا کرد که تمایل صدام حسین به برخوردای از تسلیحات شیمیایی و هسته‌ای و فروزان شدن شعله‌های این تمایل در میان مصری‌ها نیز عاملی نداشت جز پیوستن آرام و در خفای اسرائیل به بلوک قدرتمندان هسته‌ای. خاورمیانه هسته‌ای در یک قدمی‌ ما است.

اسرائیل در حال حاضر با یک دو راهی روبرو است: خاورمیانه هسته‌ای و یا خلع سلاح. یا باید تمامی ‌کشورها در خاورمیانه از تسلیحات هسته‌ای برخوردار باشند و یا هیچ کشوری نباید این مزیت را در آغوش بکشد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

روزی با خود فکر میکردم اگر او را با غریبه ای ببینم دنیا را به اتش میکشم
اما ،
امروز حاضر نیستم کبریتی روشن کنم تا ببینم او کجاست و چه میکند....

 

[فقط كسانی ميتوانند لينكها را مشاهده كنند كه عضو سايت باشند. ]
بهار آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
2 کاربر از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده اند :
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال



ست مروارید عشق

بهترین هدیه برای دختران و خانم ها :
زیبا ترین و جذاب ترین هدیه سال برای دختر خانم ها و بانوان محترم

تولد – سالگرد ازدواج –هدیه آشنایی - روز عشق و ....

خودتان مروارید داخل صدف زنده كه در كنسرو شیشه ای بسته بندی شده است را در بیاورید و در قسمت مخصوصش در گردنبند قرار دهید

» برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک کنید ...
 

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 8900 تومان

 


Powered by vBulletin Version 3.8.6 & Our Members
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.2
Host & Support By Kimiahost Co
© Copyright 2005-2010 Gtalk.ir
سایت سرگرمی و تفریحی * ثبت هاستینگ و دامنه * سایت سرگرمی و عکس های جالب * فروشگاه تکچین ، فروشگاه اینترنتی تکچین هدایای جالب و لوکس * ست مروارید عشق * سایت یک در یک ، فال و طالع بینی ، عکس ، مقالات آموزشی، پیامک های جالب *آموزش لاغری در 10 دقیقه *شارژ موبایل با باطری قلمی *بهترین هدیه روز مادر و روز زن *راه های افزایش قد + حرکات جادویی *ساعت LED آدیداس adidas *ساعت بدون عقربه Gucci *دستگاه کپی SMS و شماره تلفن *ست چاقوی میراکل بلید *دماسنج عشق *سایت هدفمند سازی یارانه ها *برچسب ضد اشعه امواج مضر موبایل * ساعت و گردنبند جادویی آرامبخش *مجله اینترنتی پی سی پارسی *بزرگترین شهر دانلود *فال و طالع بینی -تاروت *دانلود *پک سفیدکننده دندان اصل Whitelight *پاتوق تفريحي ايرانيان *سرگرمی و تفریحی شهرشب * کرم موبر باله آ اصل - Balea Cream *توپترينها *موبفا-مرجع تخصصی موبایل *قره جه طیار ، انتخابات گنبد *عکسهای بازیگران * درج آگهي و تبليغات *مجله تاپ مگ *هاست ایرانی ، میزبانی ملی *خرید زیور آلات ، بدلیجات ، مروارید *پنل ارسال sms *عکس *پاتوق اینترنتی *عکس *مجله تفریحی خبری فان فارس *تبادل لینک با ما - رنک 3 به بالا