مشایی اخیرا دعوت جامعه وعاظ را پذیرفته و در جمع آنها حضور یافته است/نمایندگان امیدوارند كه او دعوت آنها را بپذیرد و در مجلس نیز برای پاسخگویی به سوالات نمایندگان حاضر شود.
جمعی از نمایندگان مجلس از رئیس دفتر رئیس جمهور دعوت كرده اند تا برای پاسخگویی به سوالاتشان به مجلس بیاید.
سیدجلال یحیی زاده نماینده تفت ومیبد با اعلام این خبر به خبرنگار ایلنا، گفت: دعوت مذكور، یك دعوت رسمی از سوی كمیسیون، فراكسیون و یا مجمعی از نمایندگان نیست. بلكه جمعی از نمایندگان به شكل پراكنده از آقای مشایی برای حضور در مجلس و پاسخ به سوالاتشان دعوت كرده اند.
وی با اشاره به اینكه همزمان با حضور مشایی در نشست دولت و مجلس در خانه ملت، جمعی از نمایندگان اطراف مشایی جمع شده و با او گفت وگوهایی داشته اند، اظهار داشت: گویا این گفت وگوهای كوتاه راهگشا نبوده و نمایندگان خواستار توضیحات بیشتری از سوی وی هستند.
عضو فراكسیون اصولگرایان با بیان اینكه مشایی اخیرا دعوت جامعه وعاظ را پذیرفته و در جمع آنها حضور یافته است، افزود: بر این اساس امیدواریم كه ایشان به دعوت نمایندگان نیز پاسخ داده و در مجلس حاضر شوند، تا مشخص شود كه براساس چه مبانی فكری ای این مطالب را مطرح كرده اند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تا ابد ماندن باید رفت
گاهی به قلب کسی ,
گاهی از قلب کسی.....!