تالار فرهنگی هنری جی تاک
 




Register
Welcome
آخرین مطالب ارسالی در جی تاک
 
پاسخ
قدیمی 30th September 2007   #1

parto زن

بازنشسته

 parto آواتار ها

تاریخ عضویت: Jul 2007
نـــام واقعــی: *Sh@hRz@D*
محل سکونت: جاده هاي بارون خورده
نوشته ها: 3,062
تشکر ها: 5,650
از این کاربر 8,929 بار در 3,786 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,369

 

طرز تهیه انواع دسرها ...

كارامل شكلاتي مكزيكي

مواد لازم براي 4 نفر:
شكر :: 120 گرم
آب :: 2 قاشق غذاخوري
آب ليمو ترش :: نصف يك عدد
شير( پاستوريزه) :: 280 ميلي ليتر
شكلات :: 60 گرم
دارچين نكوبيده :: يك تكه
تخم مرغ :: يك عدد
زرده تخم مرغ :: 2 عدد
شكر :: 4 قاشق غذاخوري يا60گرم

طرز تهيه:
120 گرم شكر را با آب و آب ليمو ترش در قابلمه كوچك ريخته و روي حرارت مي گذاريم تا شكر حل شود. گاهي تابه را حركت مي دهيم ، ولي به هيچ وجه هم نمي زنيم و مي گذاريم بجوشد و به رنگ كاراملي دربيايد. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتيگراد يا350 درجه فارنهايت گرم مي كنيم. قالب را با كارامل مي پوشانيم، به اين ترتيب كه كارامل را داخل قالب ريخته و تكان مي دهيم تا يك لايه از آن داخل قالب را بپوشاند و مي گذاريم تا خنك شود.
شكلات را خرد كرده و داخل شيرمي ريزيم. سپس روي حرارت مي گذاريم تا شكلات حل شود. بعد دارچين را هم اضافه مي كنيم. يك عدد تخم مرغ و زرده ها را با باقي مانده ي شكر به هم مي زنيم، سپس دارچين نكوبيده را از داخل شير بيرون مي آوريم و شير گرم را در حال به هم زدن ، به مخلوط تخم مرغ و شكر اضافه مي كنيم. پس از آن مخلوط را داخل قالب ريخته و به صورت بن ماري داخل فر مي گذاريم كه 20 تا 30 دقيقه بماند يا تا وقتي كه وسط سرما خيلي كم بلغزد . سپس از داخل فرخارج كرده ، مي گذاريم خنك شود و بعد به مدت 5 تا 6 ساعت مي گذاريم در يخچال بماند ؛ آن گاه داخل ظرف بر مي گردانيم. كافي است اطراف قالب را با نوك چاقو جدا كنيم و كمي قالب را تكان دهيم تا دسر به راحتي بيرون بيايد.


بن ماري: گرم كردن و حل كردن مواد غذايي روي بخار آب را طريقه بن ماري مي گويند. به عنوان مثال : محتوي ظرف غذا را در ظرف آبي قرار داده و آن را روي حرارت اجاق قرارمي دهيم تا آب آرام آرام بجوشد و غذاي سرد به اين وسيله گرم شود و اين بهترين و بهداشتي ترين روش براي گرم كردن غذا و حل كردن شكلات مي باشد.
در طرز تهيه اين دسر هم آمده است كه قالب محتوي مواد دسر را در يك ظرف آب گرم قرار داده و در فر مي گذاريم تا به روش بن ماري تهيه شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ایــــــن هـــــوا
هـــوای خـــوبــیـــســـت بــــرای دلتنــــگ بـــــودن
مــــن
بغضـــهایـم را بـا روح زخمــــی ام مـی آورم
تـــــو
آغــــوشـت را بـــا بـوســـه هــایـــت
بـگـــذار
دســت کشیــــدن از تـــــو
همــچنــــان غیــــر مـمـکــن بـاشـــد
parto آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
کاربر مقابل از parto عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
قدیمی 30th September 2007   #2

parto زن

بازنشسته

 parto آواتار ها

تاریخ عضویت: Jul 2007
نـــام واقعــی: *Sh@hRz@D*
محل سکونت: جاده هاي بارون خورده
نوشته ها: 3,062
تشکر ها: 5,650
از این کاربر 8,929 بار در 3,786 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,369

 

یخ در بهشت توت فرنگی

توت فرنگى تازه رسيده و پاك شده
يك دوم پيمانه آب سيب يخ زده غليظ
تعدادی چوب بستنى
ابتدا توت فرنگى ها را با استفاده از چنگال يا همزن كاملاً له كنيد و آن را با آب سيب يخ زده غليظ مخلوط كنيد با قاشق يا پيمانه هاى كوچك، مخلوط را در قالب هاى مخصوص بستنى ريخته و در هر كدام يك چوب بستنى فروكنيد يخ در بهشت شما بايد مدتی در فريزر بماند. سپس قالب ها را از فريزر خارج كنيد. در صورت لزوم براى جداكردن قالب ها از يخ در بهشت، مى توانيد آنها را چندثانيه در آب گرم قراردهيد(از روزنامه ایران)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ایــــــن هـــــوا
هـــوای خـــوبــیـــســـت بــــرای دلتنــــگ بـــــودن
مــــن
بغضـــهایـم را بـا روح زخمــــی ام مـی آورم
تـــــو
آغــــوشـت را بـــا بـوســـه هــایـــت
بـگـــذار
دســت کشیــــدن از تـــــو
همــچنــــان غیــــر مـمـکــن بـاشـــد
parto آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
کاربر مقابل از parto عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
قدیمی 30th September 2007   #3

parto زن

بازنشسته

 parto آواتار ها

تاریخ عضویت: Jul 2007
نـــام واقعــی: *Sh@hRz@D*
محل سکونت: جاده هاي بارون خورده
نوشته ها: 3,062
تشکر ها: 5,650
از این کاربر 8,929 بار در 3,786 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,369

 

مواد لازم براي تهيه رشته پالوده :

نشاسته :: يك كيلو
آب :: يك و نيم كيلو
نمك :: يك قاشق چايخوري


مواد لازم براي تهيه پالوده :
شكر :: يك كيلو
آب :: يك ليتر
گلاب :: نصف استكان
عرق بيد مشك :: نصف استكان
مرباي آلبالو براي تزئين :: به ميزان لازم

طرز تهيه رشته پالوده :
نشاسته را با نمك و آب مخلوط مي كنيم و به آن حرارت مي‌دهيم و مي‌گذاريم به مدت ده دقيقه بجوشد ( ته نگيرد ) . سپس در حالي كه داغ است داخل دستگاه مخصوص رشته فالوده مي ريزيم و به شكل رشته در مي آوريم . رشته ها را به مدت 10 تا 15 دقيقه داخل آب خنك مي ريزيم تا خنك شود .


طـرز تهيه پالوده :
آب ،‌ شكر، گلاب و عرق بيد مشك را با هم مخلوط مي كنيم و داخل ظرفي مي ريزيم و ظرف را در داخل يخ و نمك مي گذاريم تا شربت به دست آمده سفت شود . رشته فالوده را داخل شربت مي ريزيم و آن را باشربت آلبالو تزئين مي‌كنيم .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ایــــــن هـــــوا
هـــوای خـــوبــیـــســـت بــــرای دلتنــــگ بـــــودن
مــــن
بغضـــهایـم را بـا روح زخمــــی ام مـی آورم
تـــــو
آغــــوشـت را بـــا بـوســـه هــایـــت
بـگـــذار
دســت کشیــــدن از تـــــو
همــچنــــان غیــــر مـمـکــن بـاشـــد
parto آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
قدیمی 30th September 2007   #4

parto زن

بازنشسته

 parto آواتار ها

تاریخ عضویت: Jul 2007
نـــام واقعــی: *Sh@hRz@D*
محل سکونت: جاده هاي بارون خورده
نوشته ها: 3,062
تشکر ها: 5,650
از این کاربر 8,929 بار در 3,786 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,369

 

سـاندي شكلاتي

مـواد لازم :
بستني شكلاتي ................... دو و يك دوم پيمانه
كمپوت گيلاس بدون هسته ................... 400 گرم
آرد ذرت ................... دو سوم پيمانه
شكر ................... 1 قاشق سوپخوري
كيك شكلاتي ................... 115 گرم
گيلاس تازه ................... 8 عدد

طرز تهيه :
كمپوت را آبكش كرده ، آرد ذرت را در 2 قاشق سوپخوري آب كمپوت حل كنيد . بقيه آب كمپوت را در ماهي تابه ريخته تا جوش آيد . مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه كرده و اندكي بجوشانيد تا شربت غليظ شود . گيلاسها را اضافه كرده و سپس داخل سيني فلزي بريزيد . گيلاسها را همراه با شربت ته ليوان بريزيد ، سپس به ترتيب از بستني ، كيك شكلاتي ، خامه ومخلوط گيلاس بريزيد تا ليوانها پر شود . در آخر با يك تكه كيك شكلاتي ، دو توپ بستني ، خامه و گيلاس تازه دسر را تزيين كنيد .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ایــــــن هـــــوا
هـــوای خـــوبــیـــســـت بــــرای دلتنــــگ بـــــودن
مــــن
بغضـــهایـم را بـا روح زخمــــی ام مـی آورم
تـــــو
آغــــوشـت را بـــا بـوســـه هــایـــت
بـگـــذار
دســت کشیــــدن از تـــــو
همــچنــــان غیــــر مـمـکــن بـاشـــد
parto آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
کاربر مقابل از parto عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
قدیمی 30th September 2007   #5

parto زن

بازنشسته

 parto آواتار ها

تاریخ عضویت: Jul 2007
نـــام واقعــی: *Sh@hRz@D*
محل سکونت: جاده هاي بارون خورده
نوشته ها: 3,062
تشکر ها: 5,650
از این کاربر 8,929 بار در 3,786 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,369

 

دسرهلو يا زردآلو

مواد لازم :
پوره هلو يا زرد آلو ................... يك ليوان ( هلو يا زردآلو به صورت كمپوت باشد)
ژلاتين ................... دو قاشق مرباخوري و يك قاشق چايخوري پودر
شكر ................... دو قاشق سوپ خوري
آب ليمو ترش ................... يك قاشق مرباخوري
خامه ساده يا ماست سفت(خامه احتياج به شيرين شدن و هم زدن ندارد) ................... يك سوم ليوان
آب كمپوت هلو يا زرد آلو ................... سه قاشق سوپ خوري
آب ................... سه قاشق سوپ خوري
كرم كاستارد ................... يك ليوان سرخالي

طرز تهيه :
زرد آلوهاي كمپوت شده را در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آنها گرفته شود. سپس سه قاشق سوپ خوري آب كمپوت را به همراه شكر و زردآلوها در مخلوط كن مي ريزيم تا به صوت پوره درآيد. اين پوره را با كرم كاستارد( طرز تهيه آن در قسمت پايين آمده است) مخلوط كرده و با قاشق هم مي زنيم، سپس ژلاتين را در سه قاشق سوپ خوري آب سرد مي ريزيم و روي بخارآب( حرارت غيرمستقيم) مثلاً روي كتري مي گذاريم تا مخلوط كاملاً روان گردد. آن گاه ژلاتين حل شده را به مواد، اضافه كرده، آب ليمو، ماست سفت يا خامه را نيز بدان مي افزاييم و خوب هم مي زنيم . مواد را در قالب مخصوص كه چرب شده مي ريزيم و به مدت يك ساعت در يخچال مي گذاريم تا ببندد.


طرز تهيه كرم كاستارد:
شير . .................. 2 پيمانه شيريني پزي
نشاسته ذرت ................... 2 قاشق سوپخوري
شكر ................... نصف پيمانه
زرده تخم مرغ ................... 2 عدد
شير سرد، نشاسته ذرت و شكر را با هم حل كرده، تخم مرغ ها را اضافه كرده و خوب مخلوط مي كنيم. سپس روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و به طور مداوم هم مي زنيم تا غليظ شده و مثل فرني شود. بعد از اينكه به غلظت رسيد از روي حرارت بر مي داريم، وانيل يا هر اسانس ديگري كه تمايل داريم به آن اضافه مي كنيم و هم مي زنيم.بعد از سرد شدن در تهيه دسر استفاده مي كنيم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ایــــــن هـــــوا
هـــوای خـــوبــیـــســـت بــــرای دلتنــــگ بـــــودن
مــــن
بغضـــهایـم را بـا روح زخمــــی ام مـی آورم
تـــــو
آغــــوشـت را بـــا بـوســـه هــایـــت
بـگـــذار
دســت کشیــــدن از تـــــو
همــچنــــان غیــــر مـمـکــن بـاشـــد
parto آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
قدیمی 30th September 2007   #6

parto زن

بازنشسته

 parto آواتار ها

تاریخ عضویت: Jul 2007
نـــام واقعــی: *Sh@hRz@D*
محل سکونت: جاده هاي بارون خورده
نوشته ها: 3,062
تشکر ها: 5,650
از این کاربر 8,929 بار در 3,786 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,369

 

ميـوه هاي كارملايز شده

مواد لازم :
شكر ................... يك دوم پيمانه
آب ................... 5قاشق سوپخوري
آب گرم ................... مقداري
انواع ميوه از جمله انگور ، توت فرنگي ، گيلاس ................... دو پيمانه

طـرز تهيه :
در ظرفي شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد و آن را هم بزنيد تا اين كه شكر حل شود و به جوش آيد . زماني كه به جوش آمد ديگر آن را هم نزنيد تا مخلوط به رنگ كارامل كم رنگ درآيد، آن گاه آن را بلافاصله ازروي حرارت برداريد . سپس ظرف را داخل كاسه آب گرم قرار دهيد ، ميوها را به طور جداگانه در كارامل زده ، بعد برروي صافي فلزي چرب شده قرار دهيد تا سرد و سفت شود ، ميوه ها بايد تا 24 ساعت در جاي خشك و خنك بماند . تذكر: توجه داشته باشيد دريخچال قرار ندهيد .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ایــــــن هـــــوا
هـــوای خـــوبــیـــســـت بــــرای دلتنــــگ بـــــودن
مــــن
بغضـــهایـم را بـا روح زخمــــی ام مـی آورم
تـــــو
آغــــوشـت را بـــا بـوســـه هــایـــت
بـگـــذار
دســت کشیــــدن از تـــــو
همــچنــــان غیــــر مـمـکــن بـاشـــد
parto آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
قدیمی 30th September 2007   #7

parto زن

بازنشسته

 parto آواتار ها

تاریخ عضویت: Jul 2007
نـــام واقعــی: *Sh@hRz@D*
محل سکونت: جاده هاي بارون خورده
نوشته ها: 3,062
تشکر ها: 5,650
از این کاربر 8,929 بار در 3,786 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,369

 

بستني يخي با طعم ليمو

مواد لازم :
آب :: 2 فنجان
شكر :: 1 فنجان
آب ليمو ترش :: 5/1 فنجان
سفيده ي تخم مرغ :: 2 عدد

طرز تهيه :
1- آب و شكر را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا حدود 10 دقيقه بجوشد.
2- آب ليمو ترش را اضافه مي كنيم. سپس حدود يك ساعت در فريزر مي گذاريم تا خودش را بگيرد ولي سفت نشود.
3- بعد از آن ، با همزن برقي آن را به هم مي زنيم و سفيده هاي تخم مرغ را نيز به آن اضافه مي كنيم . دوباره به هم مي زنيم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ريخته و در فريزر مي گذاريم تا خودش را بگيرد. در پايان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو مي كنيم..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ایــــــن هـــــوا
هـــوای خـــوبــیـــســـت بــــرای دلتنــــگ بـــــودن
مــــن
بغضـــهایـم را بـا روح زخمــــی ام مـی آورم
تـــــو
آغــــوشـت را بـــا بـوســـه هــایـــت
بـگـــذار
دســت کشیــــدن از تـــــو
همــچنــــان غیــــر مـمـکــن بـاشـــد
parto آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
کاربر مقابل از parto عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
قدیمی 19th June 2011   #8

zakima زن

کاربر سایت

 zakima آواتار ها

تاریخ عضویت: Jun 2011
نوشته ها: 1
تشکر ها: 0
از این کاربر 0 بار در 0 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,000

 

:6qwup3:mamnoonam azizam

zakima آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
 
پاسخ

برچسب ها
انواع, تهیه, دسرها, طرز


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

سیستم بانکی Policy
Posting New Thread: 20 مایه تیله
Posting New Reply: 5 مایه تیله


تبلیغات در جی تاک

 
***تبلیغات متنی در جی تاک***
ثبت هاستینگ و دامنه * *هاست ایرانی ، میزبانی ملی *پنل ارسال sms