تالار فرهنگی هنری جی تاک
 


Register
Welcome
آخرین مطالب ارسالی در جی تاک
 
پاسخ
قدیمی 30th September 2007   #1

parto زن

بازنشسته

 parto آواتار ها

تاریخ عضویت: Jul 2007
نـــام واقعــی: *Sh@hRz@D*
محل سکونت: جاده هاي بارون خورده
نوشته ها: 3,055
تشکر از دیگران: 5,404
تشکر شده 6,932 بار در 2,906 پست
مایه تیله: 1,334

 

طرز تهیه انواع سوپ ها ...

سوپ عدس و سير براي افراد ديابتي نوع (II)

مواد لازم:

عدس قرمز :: 225 گرم( حدود 1 ليوان)
پياز ساطوري شده :: 2 عدد
سير بزرگ ساطوري شده :: 2 حبه
هويج ساطوري شده :: 1 عدد
روغن زيتون خالص :: 2 قاشق سوپخوري
آب مرغ :: 5/1 ليتر
سركه :: 2 قاشق سوپخوري
فلفل و نمك :: به مقدار لازم
برگ كرفس :: براي تزئين

طرز تهيه:
عدس قرمز، پياز، سير، هويج، روغن زيتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روي حرارت متوسط اين مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنيد تا به مدت 5/1 ساعت روي حرارت بماند. گاهي سوپ را به هم بزنيد تا به ته ظرف نچسبد. سركه يا آبليمو، نمك و فلفل را بيفزاييد.
اگر سوپ خيلي غليظ شد، كمي آب بيفزاييد. سپس آن را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگ كرفس تزئين كنيد.

نكات تغذيه اي:
اين غذا به دليل دارا بودن عدس و سبزيجات از فيبربالايي برخوردار است. عدس قرمز مزه بسيار خوبي به سوپ مي دهد و در ضمن، از قبل احتياج به خيس كردن ندارد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


خُــــدایـــــــا
مــــن اینجـــــــا دلـــــــم ســخـــت مُـعـجـــزه مـی خـواهـــد
و تــــو انـگــار
مُـعـجـــزه هـایـت را گـذاشـتـه ای بـرای روز
مــــــبـــــــادا


parto آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
parto ، کاربر روبرو از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است :
قدیمی 30th September 2007   #2

parto زن

بازنشسته

 parto آواتار ها

تاریخ عضویت: Jul 2007
نـــام واقعــی: *Sh@hRz@D*
محل سکونت: جاده هاي بارون خورده
نوشته ها: 3,055
تشکر از دیگران: 5,404
تشکر شده 6,932 بار در 2,906 پست
مایه تیله: 1,334

 

سوپ سفيد

مواد لازم :
آب گوشت :: 5 پيمانه
سس سفيد :: 2 پيمانه
هويج رنده شده :: 3 عدد
كرفس با جعفري خرد شده :: 3 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل :: به مقدار لازم

طـرز تهيه :
سس سفيد و آب گوشت را مخلوط مي كنيم و بعد كرفس خورد شده و هويج رنده شده را در آن مي ريزيم و مي گذاريم چند جوش بزند و سبزي ها كه پخته شد كمي نمك و فلفل مي زنيم، در ظرف كشيده و كمي جعفري خورد شده روي آن مي پاشيم .


مـواد لازم براي سس سفيد:
آرد :: 4 قاشق سوپخوري
كره :: 75 گرم
شكر :: 2 پيمانه


طـرز تهيه:
آرد را در ظرفي ريخته و شكر را كم كم روي آرد ريخته و هم مي زنيم تا در شكر حل شود سپس روي آتش گذاشته و مرتب هم مي زنيم تا جوش بيايد و غليظ شود آنگاه كره را داخل سس مي ريزيم و بعد از دو جوش از روي آتش برمي داريم .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


خُــــدایـــــــا
مــــن اینجـــــــا دلـــــــم ســخـــت مُـعـجـــزه مـی خـواهـــد
و تــــو انـگــار
مُـعـجـــزه هـایـت را گـذاشـتـه ای بـرای روز
مــــــبـــــــادا


parto آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
parto ، کاربر روبرو از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است :
قدیمی 30th September 2007   #3

parto زن

بازنشسته

 parto آواتار ها

تاریخ عضویت: Jul 2007
نـــام واقعــی: *Sh@hRz@D*
محل سکونت: جاده هاي بارون خورده
نوشته ها: 3,055
تشکر از دیگران: 5,404
تشکر شده 6,932 بار در 2,906 پست
مایه تیله: 1,334

 

سوپ بادنجان با گوشت

مـواد لازم :
بادنجان :: 2 عدد
روغن مايع :: 50 گرم
ماهيچه گوسفند :: 6 عدد
تره فرنگي متوسط خورد شده :: 1 عدد
آب گوشت :: نيم پيمانه
آب :: 8 پيمانه
دارچين :: 1 عدد ساقه
سيب زميني استانبولي خورد شده :: 2 عدد
زيره كوبيده :: 1 قاشق چاي خوري
جعفري خورد شده :: يک چهارم پيمانه

طرز تهيه :
بادنجانها را از چند نقطه با سيخ يا چنگال سوراخ كنيد سپس آنها را در سيني فر قرار داده و به مدت يك ساعت در فري كه قبلا گرم كرده ايد بپزيد سپس آنها را در آورده و بگذاريد تا سرد شوند بعد آنها را پوست گرفته و گوشت آنها را خورد كنيد . روغن را گرم كرده ماهيچه ها را درون آن سرخ كنيد . سپس آنها را درون آبكش گذاشته تا روغن آنها گرفته شود. سپس ماهيچه ها و تره فرنگي و آب گوشت و آب را در قابلمه ريخته به مدت يك ساعت بپزيد . سپس ماهيچه ها را در آورده و استخوانهاي آنها را بگيريد و آنها را خورد كنيد . ساقه دارچين يا 1 قاشق چاي خوري دارچين كوبيده و سيب زميني و زيره را به آب گوشت در قابلمه اضافه كنيد و سپس در قابلمه را گذاشته و روي حرارت ملايم بپزيد تا سيب زميني ها نرم و پخته شوند . محتويات قابلمه و بادنجانها را درون مخلوط كن ريخته و خوب مخلوط نماييد . سپس گوشت و جعفري خرد شده را به آن اضافه كرده و درون قابلمه ريخته و با حرارت ملايم كمي مي پزيم تا جا بيافتد . سپس آن را در ظرف كشيده و روي آن را با كمي جعفري تزيين مي نماييم ..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


خُــــدایـــــــا
مــــن اینجـــــــا دلـــــــم ســخـــت مُـعـجـــزه مـی خـواهـــد
و تــــو انـگــار
مُـعـجـــزه هـایـت را گـذاشـتـه ای بـرای روز
مــــــبـــــــادا


parto آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
parto ، کاربر روبرو از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است :
قدیمی 30th September 2007   #4

parto زن

بازنشسته

 parto آواتار ها

تاریخ عضویت: Jul 2007
نـــام واقعــی: *Sh@hRz@D*
محل سکونت: جاده هاي بارون خورده
نوشته ها: 3,055
تشکر از دیگران: 5,404
تشکر شده 6,932 بار در 2,906 پست
مایه تیله: 1,334

 

سوپ اسپانيائي

مواد لازم:
جو :: يک پيمانه
پياز :: يک پيمانه خرد شده
کلم :: 2 پيمانه ريز خرد شده
قلم گوساله :: يک عدد
گشنيز :: يک پيمانه خرد شده (پيمانه کاملاً فشرده)
فلفل و نمک :: به اندازه کافي
رب گوجه فرنگي :: 4 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روي حرارت مي گذاريم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روي آن آب مي ريزيم که دليل اين کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پياز داخل ظرف مي ريزيم که بوي بد آن گرفته شود. جو، پيازوکلم را داخل ظرف ريخته مي گذاريم تا به مدت 2 ساعت خوب پخته شود. سپس قلم را بر مي داريم ، اگر سوپ رادر ديگ زودپز مي پزيم ، کمي نمک مي ريزيم که ديگ زودپزسياه نشود.
سپس رب گوجه فرنگي را اضافه مي نماييم تا سوپ کاملاً رنگ بگيرد.
گشنيز ، فلفل و نمک را در آخرين مرحله پخت اضافه مي نماييم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزي ، سوپ حاضر است ( البته سبزي را نبايد زياد پخت تا رنگ سبز آن از بين نرود . ) در صورت تمايل براي تزئين کردن سوپ مي توان از ليموي تازه استفاده کرد.
نکته: بهتر است جو را از شب قبل خيس کنيد و افزودن پيازنيز باعث مي شود بوي کلم گرفته شودو به هيچ عنوان سوپ را هم نمي زنيم .


نکات تغذيه اي سوپ اسپانيايي :
اين سوپ خوشمزه ويتامين هاي زيادي دارد و به دليل دارابودن قلم ، کلسيم و پروتئين قابل توجهي دارد اين سوپ خوشمزه يک غذاي مناسب در شبهاي سرد زمستان است که براي جلوگيري يا بهبود سرماخوردگي مفيد مي باشد ضمنا با اين غذا آب ليموي تازه را که Vitc زيادي دارد فراموش نکنيد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


خُــــدایـــــــا
مــــن اینجـــــــا دلـــــــم ســخـــت مُـعـجـــزه مـی خـواهـــد
و تــــو انـگــار
مُـعـجـــزه هـایـت را گـذاشـتـه ای بـرای روز
مــــــبـــــــادا


parto آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
parto ، کاربر روبرو از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است :
 
پاسخ

برچسب ها
ها, انواع, تهیه, سوپ, طرز


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

سیستم بانکی Policy
Posting New Thread: 20 مایه تیله
Posting New Reply: 5 مایه تیله



تبلیغات در جی تاک

 
***تبلیغات متنی در جی تاک***
سرور مجازی * ثبت هاستینگ و دامنه * فروشگاه اینترنتی تکچین * *بهترین هدیه روز مادر و روز زن *ساعت بدون عقربه Gucci *دستگاه کپی SMS و شماره تلفن *دماسنج عشق *برچسب ضد اشعه امواج مضر موبایل *هاست ایرانی ، میزبانی ملی *پنل ارسال sms